Röster

Återkommande resenärer är det bästa betyg en researrangör kan få. Och jag är glad att kunna säga att det är så det varit ända sedan jag startade min verksamhet 1999. Här är några av deras röster:


Utmärkt lägenhetshotell med fin utsikt från balkongen. Även hotellet i Venedig var väl valt med tanke på värmen denna årstid (tillgång till pool). Väl utvalda vandringar på Val Gardenas vackraste leder. Utmärkt logistik.
Anonym

Tyckte hela resan var superbra. För ensamresande kändes det extra bra med Facebook-gruppen för att få kontakt med andra innan resan och med den lilla boken vi fick hem innan så man kom i semesterstämning. Karta över området hade varit trevligt liksom, som du redan tänkt på, lite längre tid i Positano där man skulle dricka limoncello på stranden som i Under Toscanas sol! Väldigt trevligt boende för oss som bodde på B&B Ravello :-) Helt otippat var Capri inte det finaste utan snarare Gudarnas stig och Drakarnas dal. Återkommer gärna som resenär :-)
Anonym

Mycket bra boende med underbart god frukost. Vandringarna var i en fantastisk miljö och Paul var en suverän guide som visade oss miljöer jag aldrig hade sett på egen vandring.
Anonym

Välplanerad resa med otroliga miljöer och en skicklig guide.
Anonym

Har inga åsikter om förändringar. Tyckte det var kanon med val möjligheter så det passade både de som ville gå kortare och längre.
Anonym

Helnöjd med hela upplägget. Boende, frukost och de dagliga vandringar som var helt fantastiska. Så vackert. Tack Paul du var helt fantastisk.
Anonym

Detta var verkligen en vacker tur. Fanns tid till både fotostopp och pauser både långa och korta. Dyker det upp turer som är intressanta och passar mig, kommer jag absolut resa med dig igen.
Anonym

Mycket bra upplägg på vandringarna, olika svårighetsgrad. Mycket bra med alternativ att välja på under och inför vandringarna. Extra plus till övernattning på annat ställe en natt. Innehållet på resan var i topp. Variation! Bra med kombination vandring/ bad. Bättre frukost på hotellet är önskvärt, mer frukt och grönsaker. På återseende!
Anonym

Precis som tidigare jättenöjd :) Diafani var underbart att bo i och vandringarna var toppen även om det var lite varmt ibland. Bra boende också och möjligheter till fantastiska upplevelser om man bara kom ur sängen!
Anonym

Riktigt bra och trevlig resa med perfekta dagsturer för foto och vandring. Underbar natur och vyer. Kan varmt rekommenderas!
Anonym

Tack för en oförglömlig resa. Mycket insikter, lärdomar, skratt, gemenskap och magiska vyer. Skulle inte vilja haft den ett dugg annorlunda. Du är grym!
Anonym

Det var en fantastisk resa! Gott nytt år på dig!
Anonym

Fantastiska vyer som vi fick se trots lite disigt väder. Mycket trevligt sällskap, totalt fyra deltagare, under sakkunnig ledning. Se bara till att inte komma otränad! Bra och billig mat och dryck både i byn och i alpstugorna. Flera restauranger att välja mellan och dessutom en välförsedd mataffär mitt i byn. Resa, logi och lokala transporter fungerade perfekt.
Anonym

Jag är mkt nöjd med att ha varit med på en härlig upplevelse med ett härligt gäng på fantastiska platser. Kan verkligen tänka mig att göra om denna resa med andra mål.
Anonym

Anmälde mig ursprungligen för resan var klassad som avancerad och kändes mindre mainstream. Levde upp till förväntan.
Anonym

En helt fantastisk resa i goda vänners lag över berg och i dal. Besökte ställen som man bara trodde fans på vykort och i sagornas värld.Ett minne för livet.När man till slut reflekterar över vad man har varit med om,inser man att sagan o bilder är faktiskt sanna.
Anonym

Hej! Tack för en trevlig resa! Jag uppskattade att vi fick tid att fotografera i lugn och ro utan stress! Ett trevligt gäng! Är nöjd.
Anonym

Fantastico! Perfetto!
Anonym

Hoppas att man lever och har hälsan så man kan vara med igen. Om Amalfi dessutom blir av så är mitt deltagande säkert.
Anonym

Lagom utmanande vandringar, jättetrevligt värdfolk, fantastiska vyer och fin natur, många trevliga medresenärer. Besöket i Pisa var en uppskattad extra bonus. Trots att vädret var litet sämre än vanligt är jag jättenöje med resan.
Anonym

En, på alla sätt (plats, boende,program, mat, skönhet, trivsel, etc.), fantastisk resa även för en erfaren och ej pur ung resenär. Rekommenderas varmt!
Anonym

Hur bra som helst, har inget att klaga på förutom att tiden kanske gick för fort :) Bra guidning och det kändes som att alla deltagarna kunde ta det i sin takt, efter sina behov. Kommer gärna med igen nån gång!
Anonym

Kom till platser jag annars inte skulle komma till. Välorganiserat med en guide som stod för trygg och säker ledning.
Anonym

Det var regnigt men helt underbart och det är därför jag vill göra en ny resa!
Anonym

Bra boende. Härliga vandringar. Följer gärna med ett annat år!
Anonym

Mycket bra planering hela resan igenom, allt gick mycket smidigt, bra info både före och under resan och minnesvärda upplevelser helt igenom. Jättetrevliga medresenärer!
Anonym

Mycket trevlig resa och härliga vandringar. Vilket landskap!
Anonym

Roliga och utmananade vandringar. Riktigt bra boende.
Anonym

I sin helhet är jag mycket nöjd med resan. Kombinationen av otroligt vackra vyer och att jag fått utmana mig själv, dessutom bonusvistelsen i Venedig ger ett högt betyg.
Anonym

Det blir väl en vandringsresa nästa år också?
Bengt-Erik

Vandringen i alperna blev ett oförglömligt minne. Vackra blomsterkullar och häftiga vandringar i en underbar miljö. Ett perfekt arrangemang med en guide som känner till vandringsleder, hyttor och upplevesepunkter som ingen annan.
Annika

En flexibel, lyhörd och mycket kunnig reseledare. Anpassade dagsetapper så att alla kan vara med. Boende på litet mysigt ställe, perfekt för dem som vill uppleva den schweiziska vardagen.
Margareta & Lennart

Har varit på tre alpresor med Sirugo Tours, och varje resa har varit en fantastisk upplevelse. Är faktiskt på väg på min fjärde resa denna sommar. Det har varit härliga och varierande vandringar med underbara vyer
Maria

Jag och Ingegerd var med 2003,det var en fantastisk upplevelse: Vi kom till platser som vi aldrig skulle kommit till på egen hand. Vi fick uppleva fantastiska kontraster, karga glaciärer och böljande alpängar
Lars-Olov & Ingegerd

Mycket trevliga, givande och välorganiserade vandringsresor till Schweiz. I år följer jag med för tredje gången
Ellen

Skönt med en reseledare som inte är påflugen, utan en som lugnt föreslår rutter och sen har koll på vilka färdmedel vi ska åka med och när.
Ulla

Ett gediget program med nya spännande upplevelser varje dag
Iani

p102lederna-går-ofta-över-vidsträckta-ängar-med-fantastisk-blomsterpraktkerstin-provar-sina-vingarmen-hej-där-