Hotell och lägenheter

Till Sirugo Tours vandringsresor väljs alltid boendealternativ som är rustika, pittoreska och vackra både på insidan och utsidan. Hotellen och lägenheterna ligger ofta vid eller nära byns torg, med närhet till restauranger och pizzerior för att du enkelt ska kunna bekanta dig med byn och snabbt få rätt känsla för omgivningarna. Hotellen och lägenheterna är populära, familjeägda och har en trestjärnig standard som brukar vara fullt tillräcklig för de flestas behov. Självklart går det att få boende med ännu högre standard om så önskas.

Här ser du några exempel på de hotell och lägenhetskomplex som finns i utbudet.


Hotel Alle Alpi
Alleghe

Vid kyrktorget i Alleghe ligger detta klassiska hotell, med färgsprakande blomlådor och utsikt över både sjö och ståtliga bergsmassiv på över 3000 meter. Hotellet har bastu och bubbelpool för den som vill koppla av ordentligt efter en lång vandringsdag.

Hotel Alleghe
Alleghe

Mitt i centrum och bara hundra meter från sjöpromenaden ligger Hotel Alleghe - med en väldigt rustik inredning både i gemensamma utrymmen och rum. Hotellet drivs med kärlek och känsla av familjen Rudatis.

Residence al Lago
Auronzo di Cadore

I ett lugnt område med hög rumstandard och utsikt över både närliggande sjö och berg erbjuder Residence al Lago ett högklassiskt boende med allt du behöver i en lägenhet. I närheten finns både livsmedelsbutik, bageri och ett par andra butiker. Auronzo är en mycket utsträckt stad och det tar c:a 10 minuter att gå till centrum, längs huvudgatan eller den helt fantastiska strandpromenaden.

Hotel Ariston
Molveno

Hotel Ariston ligger i byns centrum, och bara ett par hundra meter från sjöns strandpromenad. Familjen Sartoris vänlighet och gästfrihet i kombination med den fantastiska utsikten över sjön blir en underbar start på din vandringsdag. Och dagen kryddas med en härlig frukostbuffe, färska bakverk, lokalt producerade ostar och andra aptitretare.

Hotel Olympia
Molveno

Familjen Donini driver trestjärniga Hotel Olympia i Molveno. Din vandringsdag kryddas av kulinariska läckerheter som tagits fram av kocken. Från terrassen njuter du av den härliga utsikten över Brentamassivets 3000-meterstoppar samtidigt som solen gassar och speglar sig i den sagolika sjöns vattenyta.

Villa Aprica
Molveno

I Villa Aprica bor du i en lägenhet med en av balkong som ger dig Molvenos kanske bästa utsikt över sjön och de omgivande bergen. Lägenheten är typiskt italiensk med normal standard. Här finns tillgång till mountainbike för kvällsutflykter, en underbar liten trädgård med utemöbler och blomstrande rabatter. Genvägen genom den södra grinden leder dig ner till sjöns strandpromenad på ett par minuter.

Albergo Alpino
Pieve di Livinallongo

Pieve ligger i hjärtat av Dolomiterna och byns enda hotell ligger på torgets sydsida, med utsikt från panoramaterrassen mot ett par av Dolomiternas högsta bergstoppar - Marmolada och Monte Civetta. Även detta hotell är familjeägt och oerhört pittoreskt.

Albergo Margherita
San Martino di Castrozza

Detta familjeägda hotell (Rigamonti) ligger centralt, i själva verket precis vid kyrkotorget. Det har 20 rum inredda i alpin stil och med utsikt över de omgivande bergsmassiven. Här kan man njuta av en rik frukostbuffe och fyrarätters middag med färska och noga utvalda råvaror från gårdar i regionen.

Hotel Alpino
San Martino di Castrozza

Familjen Nicoletti driver det centralt belägna Hotel Alpino. I baren serveras hemgjorda bakverk och vin från den privata vinkällaren. Hotellet har eget gym och ett litet bibliotek med bland annat vandringslitteratur. I rummet vaknar du till utsikten över Lagorai-massivet.

Hotel Letizia
San Martino di Castrozza

Hotel Letizia ligger mitt i San Martino och har 34 rum som är rustika så det förslår. Inför din vandringsdag tar du del av utsikten från balkongen och den gedigna frukostbuffen med lokala specialiteter. Du avslutar din dag med turkiskt bad, bastu eller massage i hotellets wellnessavdelning.

Hotel Garni Gardena
Santa Cristina

På en terrass ovanför byns centrum och bara 50 meter från kyrktorget ligger den anrika och mycket engagerade familjen Perathoners lägenhetshotell. Rummen håller mycket hög standard och har alla en fantastisk utsikt över bergstoppen Langkofel som är Val Gardenas signum.