Intresseanmälan

Följande resevillkor gäller för resor med Sirugo Tours:
 1. Resegaranti
  Sirugo Tours ger resegaranti enligt Resegarantilagen (1972:204). Läs om resegarantin på Kammarkollegiets webbsida, där du även kan kontrollera att Sirugo Tours faktiskt har ordnat med resegaranti: Resegaranti
 2. Anmälningsavgift
  Anmälningsavgiften är 3.000 kronor. Denna återbetalas inte oavsett anledning till avbokning av resa. Däremot återbetalas hela anmälningsavgiften om resan inte blir av pga för få anmälda deltagare. Anmälningsavgiften betalas inom 10 dagar efter avisering. Resterande belopp betalas mindre än en månad före avresedatum. Sista datum för slutbetalning finns på fakturan.
 3. Avbokning
  Vid bokning av resa betalas anmälningsavgiften på 3.000 kronor inom 10 dagar.
  Vid avbokning av resa återbetalas aldrig anmälningsavgiften, oavsett anledning till avbokning. Undantaget är - enligt Paketreselagen - då Utrikesdepartementet avråder för resor till resmålet.
  Vid avbokning som görs senare än 90 dagar före avresa betalas 50% av resan totalpris.
  Vid avbokning som görs senare än 30 dagar före avresa betalas 75% av resan totalpris.
  Vid avbokning som görs senare än 10 dagar före avresa betalas 100% av resan totalpris.
 4. Inställd resa
  Resan kan bli inställd om antalet anmälda resenärer är färre än fyra. I så fall återbetalas hela det belopp som resenären redan betalat (inklusive anmälningsavgiften).
 5. Priser
  Priserna för resorna kan ändras utan förvarning, exempelvis beroende på ändrade transportkostnader eller valutakurser. Dock gäller alltid det totalpris som var aktuellt då avisering om anmälningsavgift skickades ut. Kontrollera totalpriset i samband med att du bokar din resa. Det är det priset som gäller även om priserna ändras på hemsidan tiden efter du gjort din bokning.
 6. Försäkring
  Ingen typ av försäkring ingår för skador, stöld eller annan oförutsedd händelse under resan. Normalt gäller hemförsäkring för oförutsedda händelser på resor. Se över din egen hemförsäkring innan du bokar. Varje deltagare ansvarar för egna beslut och vägval. Sirugo Tours beslut och vägval skall endast uppfattas som rekommendationer.

  För resor som omfattar högriskaktiviteter (t.ex vandring längs via ferrata) gäller ofta hemförsäkringen även för dessa aktiviteter. Men det är mycket viktigt att du kontrollerar detta med ditt försäkringsbolag före bokning av resa. Du har själv ansvar för att du har rätt försäkring tecknad innan avresa.

 7. Flyg- och tågresor
  Sirugo Tours kan inte garantera att alla deltagare får plats på samma flyg- eller tåganslutningar. Detta beror i varje enskilt fall på platstillgång och när bokning av resa görs. Det går inte heller att garantera sittplats intill medresenärer, men självklart är det målet.

  Direktflyg kan inte garanteras men är alltid målet. Då flygresor med byten ingår är målet att väntetiden mellan flygresorna ska vara optimerad för att man som resenär ska slippa stressa men samtidigt inte behöva vänta alltför länge. Sirugo Tours kan inte garantera hur lång väntetiden blir i förväg. Om särskilda önskemål finns om anslutningar och väntetider, måste resenären meddela detta före bokning av flygbiljett. Om särskilda önskemål skall uppfyllas kan det innebära en tilläggskostnad så att resans totalpris blir högre.

 8. Mat och dryck
  Mat och dryck ingår endast då ett alternativ med frukost eller halvpension har bokats, om inte annat anges.
 9. Detaljplanering
  Detaljplaneringen för dagarna kan ändras utan förvarning, beroende på gruppens önskemål, väderprognoser och andra yttre oförutsedda omständigheter.
 10. Svårighetsgrad
  För alla deltagares bästa är det viktigt att man valt en resa med rimlig svårighetsgrad. Läs därför igenom vad som menas med lätt, normal och avancerad resa, så att både din och dina medresenärers förväntningar kan uppfyllas: Svårighetsgrader
 11. Giltighet
  Villkoren kan ändras utan förvaring. De villkor som gäller för din resa är de som var aktuella då du gjorde din bokning.

Fotoresa (Lätt)

Comosjön


on 5/10-on 12/10 2022 (8 dagar)


Namn

Epost

Telefon

Antal deltagare

Vilken flygplats vill du flyga från?

Hur hittade du Sirugo Tours?

Meddelande

Skicka