Vandringsresor med Sirugo Tours: Vandringsresor, cykelresor och fotoresor


94% kundnöjdhet
Monte Cristallo fran Rifugio Fonda Savio Stenbockar pa Niederhorn vid Beatenberg Soluppgang vid Cabane de Susanfe Triumf pa vandringsleden i Val Gardena Vandringstur upp mot Haute Cime, Dents du Midi Nattvandring under Vintergatan, vid Rifugio Tissi Matterhorn och Dent Blanche från Wildstrubelhutte Gladjeskutt vid Bettmeralp, nara Aletscglaciären Italiensk lyxpasta med ett glas vitt vin Vandringsganget samlade utanfor Keschhutte Vandringsvan vid slutet av vandringsleden nara Rifugio Tissi Solnedgang vid alpstugan Rifugio Tissi Tidlösa på ängen Soluppgång över Brentamassivet Vid Rifugio Coldai, mittemot Pelmo

Vandringsresor, cykelresor och fotoresor

Sirugo Tours arrangerar vandringsresor, cykelresor och fotoresor till noga utvalda platser och områden - pärlorna som det tar en halv livstid att hitta på egen hand. Med 30 års erfarenhet av arrangemang för stora och små grupper är du i trygga händer. Du kommer hem med ett leende på läpparna och med en lust att återvända.

Resor 2019
 

Korfu

Grekland
 

Vandringsresa

Svårighetsgrad: Normal
Resan går till underbara Korfu. Vi bor i den lugna, fina byn Messonghi på öns sydostkust. Dagtid tar vi vandringsturer genom olivlundar, till pittoreska byar och längs kilometerlånga stränder. På kvällarna njuter vi av god mat på tavernorna.
må 13/5 - må 20/5 2019
8 dagar
Pris från 11700 kr
 

Karpathos

Grekland
 

Vandringsresa

Svårighetsgrad: Lätt
Vandringsresan för dig som vill kunna välja om du vill ta det lugnt på stranden och spana ut över hav och berg, eller själv delta på bara några eller alla kanske vandringar. En av nätterna sover vi i den fantastiska bergsbyn Olympos, 400 meter över havet.

Vi bor i ett typiskt grekiskt familjeägt hotell som ligger på stranden i den lilla byn Diafani. Härifrån når vi badvikar och andra fantastiska utsiktsplatser, med nyfikna bergsgetter i hälarna. Med båt besöker vi en dag även ön Saria, som ligger utanför öns nordspets.

to 23/5 - to 30/5 2019
8 dagar
Pris från 12200 kr